Intrebari frecvente

Ce este site-ul ia-maCuTine.ro?
Site-ul ia-maCuTine.ro este o platforma sociala care mijloceste transportul intre autostopisti si soferii care mai au loc in masina si nu doresc sa calatoreasca singuri. Atat soferii cat si autostopistii pot introduce gratuit anunturi care pot fi vazute de ceilalti membrii inregistrati.
Cat ma costa sa calatoresc prin ia-maCuTine?
Mijlocirea ocaziilor de transport (prin introducerea de anunturi sau vizualizarea anunturilor pe ia-maCuTine.ro) este gratuita. Soferii care mai au loc in masina pot propune un pret de transport care poate fi vazut in descrierea anuntului.
In final ramane la atitudinea autostopistilor si a soferilor pentru a negocia conditiile si pretul final de calatorie.
De ce trebuie sa imi fac cont pentru a vedea datele de contact din anunturi?
Echipa ia-macuTine.ro pune pret deosebit pentru siguranta datelor (email, nr. de telefon) membrilor inregistrati. Astfel, aceste date pot fi vazute doar de membrii site-ului, se reduce astfel probabilitatea SPAM-ului nedorit.
Cum imi fac cont pe ia-maCuTine.ro?
Pentru a iti face cont pe site trebuie sa completezi formularul de la Inregistreata-te. Pentru a finaliza procesul de inregistrare este nevoie de a confirma adresa ta de email. Acest lucru il poti face urmand link-ul care ti-l trimitem printr-un email la adresa ta introdusa in datele de contact.
Nu reusesc sa imi fac cont, primesc mesaj de eroare "Procesul dvs de īnregistrare nu este īnca complet! Va rugam...". Ce sa fac?
Procesul de inregistrare nu este complet, adresa de email inca nu a fost confirmata. Verifica daca ai primit un email de la noi (verifica si folderul "SPAM" al clientului tau de email); urmeaza linkul trimis in acest email. Daca in continuare ai probleme de logare te rugam scrie-ne un email si noi suntem convinsi ca te putem ajuta.
De ce este indicat sa adaug o poza profilului meu?
O poza in profil sugereaza incredere si iti mareste sansa de a gasi un partener de drum. Poza trebuie sa fie tip profil, astfel incat trasaturile fetei sa poata fi recunoscute.
Cum introduc un anunt?
Pentru a introduce un anunt trebuie sa fi membru inregistrat al platformei ia-maCuTine. Daca acesata conditie este indeplinita, atunci urmeaza linkul Insereaza anunt.
Tara si orasul care vreau sa-l introduc nu exista. Ce fac?
Daca doresti sa introduci o tara sau un oras ca nu exista, te rugam sa ne contactezi. Poti face acest lucru trimitand un mesaj folosind meniul Contact sau trimitand un email la adresa Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spam-Bots geschützt, Sie müssen Javascript aktivieren, damit Sie es sehen können
Daca am introdus un anunt care nu mai este actual, cum fac sa il modific?
Pentru a sterge sau modifica anunturile inserate trebuie sa mergi pe meniul Contul meu. Acolo poti sa gestionezi anunturile inserate sau memorate, precum si mesajele trimise sau primite.
Cum sa caut un anunt?
Foloseste formularul de pe prima pagina sau meniul Cauta anunt. Pentru o cautare exacta poti introduce data cand vrei sa calatoresti. In cazul in care nu a fost gasit nimic, noi o sa iti facem o propunere cu trasee alternative. Daca totusi nu ai gasit nimic, atunci poti desigur sa introduci tu un anunt ca cineva sa te gaseasca pe tine.
Cum iau legatura cu autorul anuntului?
Iti recomandam sa folosesti platforma interna de trimitere de mesaje (la afisarea anuntului urmareste linkul "Trimite email"). Astfel, mesajele tale sunt salvate si pe site-ul ia-maCuTine.ro; poti oricand sa stergi mesajele trimise sau primite.
Ce fac daca am stabilit un punct e intalnire si o anumita ora de plecare, dar partenerul meu de drum nu a fost prezent?
Din pacate nu putem garanta ca acest lucru sa nu se intample. Daca totusi se intampla, te rugam sa ne informezi iar noi o sa luam legatura cu acel utilizator. In viitor o sa fie posibil ca partenerii de drum sa poata sa isi dea note pentru calatoriile facute, astfel incat o sa fie un ranking cu utilizatorii site-ului.
Ideea voastra e super, cum sa va fac cunoscut prietenilor mei?
Poti sa ne recomanzi prietenilor tai, pentru asta iti punem mai multe canale la dispozitie: Facebook, Twitter, Google+. Daca detii un blog atunci poti sa ne mentionezi acolo, vezi si pagina cu Promoveaza-ne!.