Ati uitat Utilizatorul sau Parola dvs ?

  • Daca ati uitat utilizatorul dvs, va rugam sa introduceti adresa de Email, fara a completa câmpul Utilizator, introduceti codul de securitate, apoi clic pe butonul Trimite Utilizator, si numele dvs de utilizator va fi trimis la adresa dvs de Email.
  • Daca ati uitat parola dvs dar va stiti utilizatorul, va rugam sa introduceti Utilizatorul si adresa de Email, introduceti codul de securitate, apoi clic pe butonul Trimite Parola, si o parola noua va fi trimisa pe adresa dvs de Email. Utilizati aceasta noua parola pentru a accesa site-ul.
  • Daca ati uitat utilizatorul si parola dvs, va rugam sa va recuperati mai întâi Utilizatorul, apoi parola. Pentru a recupera Utilizatorul, va rugam sa introduceti adresa de Email, introduceti codul de securitate, fara a completa câmpul Utilizator, introduceti codul de securitate, apoi clic pe butonul Trimite Utilizator, si numele dvs de utilizator va fi trimis la adresa dvs de Email. Dupa recuperarea Utilizator puteti utiliza acelasi formular pentru recuperare parola.