Termeni si conditii

1. Termeni

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest Serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si www.ia-macutine.ro. www.ia-macutine.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. www.ia-macutine.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite. 

 2. Descriere

www.ia-macutine.ro este un serviciu on-line a unei comunitati reprezentand toti cei care doresc sa calatoreasca grupat. Scopul acestor servicii este de a facilita intalnirea dintre potentialii autostopisti si potentialii soferi, respectiv vice-versa. Membrii site-ului fac schimb de anunturi legate de:
(1) posibilitatea de a transporta rutier persoane;
(2) posibilitatea de a fi transportat rutier.

Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor care au implinit varsta de 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimtamantul parintilor de a utiliza acest site web.
 

3. Confidetialitate

Pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul Dvs. ia-macutine.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri ia-macutine.ro care asigura buna functionare a acestui site. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre Dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de ia-macutine.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor de transport cu autostopul.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ia-macutine.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre ia-macutine.ro.

In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de ia-macutine.ro.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi la adresa de email Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

4. Drepturile si obligatiile site-ului www.ia-macutine.ro

www.ia-macutine.ro asigura membrilor capacitatea de a incarca prin intermediul portalului prezent informatiile necesare, prin intermediul retelei Internet. Daca orice informatie furnizata de catre un membru este eronata, www.ia-macutine.ro isi rezerva dreptul de a ridica in mod automat calitatea de membru si dreptul de a mai folosi serviciul. www.ia-macutine.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru utilizarea acestor informatii odata ce au fost facute publice. Transmitere sau postarea de catre un membru de informatii eronate poate constitui o situatie de excludere din randul membrilor site-ului.

www.ia-macutine.ro nu va monitoriza, edita sau dezvalui continutul comunicatiilor private avute cu membrii in afara cazului in care:
* acest lucru este cerut de lege sau daca este necesar pentru a respecta prevederile legii, respectiv indeplinirii procedurilor legale intr-un proces intentat site-ului www.ia-macutine.ro;
* www.ia-macutine.ro isi apara si protejeaza drepturile;
* actioneaza sub circumstante deosebite pentru a proteja siguranta personala, a membrilor sai si a publicului.

www.ia-macutine.ro denunta orice garantie de orice fel, exprimata sau implicita. www.ia-macutine.ro nu acorda nici o garantie ca serviciul va fi conform cu dorintele dumneavoastra sau ca serviciul va fi neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori, si nici nu garanteaza ca rezultatele sau informatiile ce vor fi obtinute in urma folosirii serviciului vor fi corecte.
www.ia-macutine.ro nu poate fi raspunzator pentru orice daune directe sau indirecte, ce au rezultat din folosirea sau imposibilitatea de folosire a serviciului. De asemenea www.ia-macutine.ro nu poate fi raspunzator pentru mesajele receptionate sau tranzactiile introduse prin acest serviciu rezultate din accesul neautorizat sau din alterarea transmisiilor sau datelor vreunui membru, inclusiv, care au dus la vreo diminuare sau pierderea profitului.
Serviciul foloseste reteaua Internet pentru a trimite si primi anumite mesaje; de aceea actele membrului intra sub jurisdictia reglementarilor, politicilor si procedurilor retelei Internet.
www.ia-macutine.ro va putea, la propria discretie, sa restrictioneze imediat accesul la serviciu daca comportarea membrului nu este in concordanta cu prezentele conditii ale serviciului. www.ia-macutine.ro nu poate fi raspunzator catre vreun membru sau oricare alta terta parte pentru restrictionarea serviciului.
www.ia-macutine.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate, obligatie sau raspundere legala pentru niciun membru care va suferi daune, provocate de eventualele firme, care isi promoveaza imaginea, prin bannere publicitare pe site. Raspunderea pentru mesajele publicitare apartine exclusiv firmei care isi face reclama sau agentului sau de publicitate, dupa caz. www.ia-macutine.ro s i asuma dreptul de a mentine serviciul gratis pentru membrii inscrisi, atat timp cat considera, ca si poate permite acest lucru. Dupa luarea deciziei de comercializare a site-ului, se vor percepe taxe pe baza de abonament sau plati singulare ale informatiilor prin sms sau transfer bancar. www.ia-macutine.ro va informa din timp fiecare membru despre intentia de a introduce anumite taxe, In cazul in care un membru al site-ului nu este de acord cu aplicarea taxei respective acesta va fi automat exclus din baza de date si nu va mai putea transmite mesaje.

Prin accesarea acestui site, Membrul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Membrul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de la sediul propreitarului acestul site web. Acest site web poate fi accesat atat din Romania cat si de peste hotare. Daca Membrul acceseaza acest site din afara teritoriului Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

Site-ul www.ia-macutine.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru buna desfasurare a calatoriilor in urma anunturilor postate de catre membrii site-ului. In nici un caz site-ul www.ia-macutine.ro nu poate fi facut vinovat pentru vatamarea corporala a persoanelor care folosesc serviciul ia-macutine.ro pentru a calatorii grupat.

5. Drepturile si obligatiile membrilor site-ului www-ia-macutine.ro

 5.1 Membru al site-ului www.ia-macutine.ro

Membru al site-ului poate fi orice persoana fizica sau juridica, ce se decide sa utilizeze aplicatia cu scopul de economisi bani si resurse, calatorind grupat. Notiunea de membru al site-ului este conferita in cele din urma utilizatorului ce devine titular al unui cont, ce apartine site-ului si acceseaza aplicatia de pe calculatorul propriu, prin intermediul unei parole, care ii va fi pastrata confidential. Membrul site-ului va insera anunturi referitoare la posibilitatea efectuarii transportului de persoane, si posibilitatea disponibilitatii de fi transportat el insusi. Prin crearea unui cont pe site-ul www.ia-macutine.ro fiecare membru isi exprima in mod automat acordul cu aceste termene si conditii. In cazul in care acest membru nu este de acord cu aceste prevederi nu va dobadi calitatea de membru si nu va putea sa isi creeze un cont pe site-ului www.ia-macutine.ro

Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor care au implinit varsta de 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimtamantul parintilor de a utiliza acest site web.

 5.2 Drepturile si obligatiile membrilor

Fiecare membru al site-ului se obliga sa introduca informatii corecte si complete si este singurul raspunzator pentru continutul transmisiilor sale prin acest serviciu. Orice eroare va putea periclita eficacitatea anuntului dat. Numarul anunturilor pe care un utilizator le poate insera nu este limitat. Nu se recomanda publicare de mai multe ori a aceluiasi anunt. Fiecare membru este de acord sa: (1) asigure anumite informatii curente, complete si precise despre utilizator asa cum sunt cerute de serviciu, (2) sa mentina si sa reactualizeze aceste informatii pentru a le mentine actuale, complete si precise.

Membrul este singurul care poate opta daca doreste sau nu sa isi faca cunoscute datele personale. Tot el confirma si este de acord cu faptul ca aplicatia informatica www.ia-macutine.ro nu si asuma responsabilitatea asupra continutului comunicatiilor oricarui membru si nici nu poate fi facut raspunzator pentru continutul anunturilor publicate, precum si pentru orice alta atingere adusa drepturilor unei terte parti rezultand din/sau facilitata de continutul acestor materiale.
Fiecare membru si da acordul ca anumite procesari tehnice ale mesajelor e-mail si a continutului acestora s-ar putea sa fie necesare pentru: (1) trimiterea si primirea mesajelor, (2) concordanta cu cerintele de conectare la reteaua Internet si cu alte cerin te similare. Membrul este de acord sa notifice www.ia-macutine.ro asupra oricarei folosiri neautorizate a informatiilor utilizatorului sau orice alte violare a intimitatii cunoscuta de utilizator. Fiecare membru este in mod expres de acord ca acesta foloseste serviciul pe propriul sau risc.
Membrul intelege si este de acord ca obtinerea oricaror date si/sau informatii prin folosirea serviciului se va face la discretia si pe riscul sau si ca el va fi singurul raspunzator pentru orice avarie si/sau pierderi de date din computer, ca rezultat al transferului unor asemana materiale si/sau date. Oricare membru este de acord: (1) sa respecte prevederile legale interne si internationale cu privire la transmisiile de date tehnice, sa nu foloseasca serviciul in scopuri ilegale, (2) sa respecte toate reglementarile, politicile si procedurile in vigoare.
Nici un membru nu va folosi serviciul pentru a trimite mesaje obscene sau liste de distributie a mesajelor pentru orice persoana care nu a acordat permisiunea expresa pentru a fi inclusa in acest proces si nici nu va transmite prin intermediul portalului materiale ilegale, hartuitoare, defaimatoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene.

Nici unui membru nu ii este permis introducerea si publicarea de date care au caracter ilegal, hartuitor, defaimator, vulgar, obscen. La fel nici unui membru nu ii este permis a publica fotografii/poze cu caracter vulgar si obscen; in acest caz site-ul ia-macutine.ro isi rezerva dreptul de a inlatura aceste fotografii/poze respectiv de a restrictiona accesul membrului.

Fiecare membru este de acord in continuare sa nu transmita nici un fel de material care sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege locala, de stat, nationala sau internationala in vigoare. Oricare membru este de acord sa nu se amestece si nu influenteze folosirea de catre alt membru sau de catre o alta entitate in bune conditiuni a serviciului sau a altor servicii similare. Membrul este de acord sa degreveze www.ia-macutine.ro , partenerii sai, angajatii, si colaboratorii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau rezidand din folosirea de catre utilizator a serviciului, violarea termenilor si conditiilor acestui serviciu de catre utilizator sau din folosirea de catre o alta persoana a serviciului prin computerul utilizatorului.

Oricare dintre membri www.ia-macutine.ro pot renunta la calitatea de membru cu sau fara motiv in orice moment si cu efect imediat. Daca vreun membru are obiectii in legatura cu prezentele conditii ale serviciului sau oricare modificare ulterioara a acestora ori devine nesatisfacut de serviciu in orice fel, are urmatoarele optiuni: (1) sa intrerupa folosirea serviciul; (2) sa renunte la calitatea de utilizator. La momentul renuntarii la calitatea de membru, dreptul acestuia de a folosi aplicatia on line inceteaza imediat. Membrul nu va avea niciun drept sa ceara, iar www.ia-macutine.ro niciun fel de obligatie de a trimite sau retransmite orice mesaje netrimise sau necitite ale utilizatorului catre sau dinspre oricare terta persoane. Membrul poate intra in corespondenta sau participa la actiuni de promovare cu firme, care si fac publicitate pentru produsele proprii prin prezentul site. Orice asemenea corespondenta sau promotie, inclusiv livrarea si plata bunurilor si a serviciilor, sau orice alte conditii, garantii sau reprezentatii asociate cu asemenea corespondenta sau actiuni de promotion se desfasoara in exclusivitate intre membru si organizatorul actiunii de promotion. Fiecare dintre membri este de acord sa primeasca E-mail-uri periodice de informare. Conditiile relatiilor ulterior formate vor fi guvernate si vor fi construite in concordanta cu legislatia Romaniei.
 

6. Termeni de intrerupere sau suspendare

Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat de catre www.ia-macutine.ro. www.ia-macutine.ro poate suspenda sau intrerupe utilizar ea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care www.ia-macutine.ro considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Esti de acord ca www.ia-macutine.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.

7. Drepturile de autor

Continutul paginilor site-ului web www.ia-macutine.ro. este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate ia-macutine.ro. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al ia-macutine.ro. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.
Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea ia-macutine, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea ia-macutine, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin ia-macutine.ro, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre site a informatiilor ori materialelor respective. In acest sens utilizatorii site-ului sunt de acord sa cedeze exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site si se obliga in mod expres sa nu trimita, posteze sau publice aceste materiale pe alte site-uri fara acordul expres, scris si prealabil al ia-macutine.ro. 

 

Membrul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Copyright © 2009 Toate drepturile rezervate ia-macutine.ro